Bir robo-saate 36.000 dolar vermem mi diyorsunuz? Çalışma odanızdaki yaratıcı ruhu yeniden canlandırmak için bence bu fiyat az bile.

MB&F ve L’Epée 1839 ortak yapımı, 480 parçalık Melchior; çelik ve pirinç zırhı, kibar cam miğferi, karın bölümüne göstergesi yerleştirilmiş 40 günlük pil ömrüyle geçirdiğiniz zamanın kıymetini size anlatmayı hedefliyor. Çelikten yapılmış kollarının üst bölümü kendi etrafında dönebilirken, alt bölümü hafifçe aşağı yukarı oynayarak size yapay roketatarın ve makineli tüfeğin atış hattında ufak oynamalar yapabilmenize imkan tanıyor. Sol kolu yerinden çıkarak saati ayarlama ve kurma görevini de üstleniyor. Renk opsiyonu olarak “light” ve “dark and light” olmak üzere 2 versiyonu bulunan bu güzel oyuncağın “dark and light” versiyonunun siyah kaplaması *PVD tekniğiyle işlenmiş. Kötü haberimiz ise şu: Sadece 99 adet üretilmekte! Tanıtım videosunu izlemeden geçmeyin. Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın.

* PVD kaplama tekniği; katı haldeki ham maddenin yüksek enerji ile plazma haline getirilerek, kontrollü olarak, kaplanacak malzemenin üzerine yapıştırılması işlemi olarak özetlenebilir.