Geçtiğimiz yıl, yeni iPhone modelleri ve Apple Watch'un tanıtımlarını yapan Apple şirketi için büyük bir yıldı. Fakat firma asla hız kesmiyor.

Apple Watch'un bahar aylarında piyasaya çıkması bekleniyor. Bir çok fotoğrafını gördük fakat halen kullanımının nasıl olacağı konusunda bir bilgiye sahip değiliz.


Apple bize tanıttıkları akıllı saatin kullanacağı yeni işletim sistemini gösterdi. İşte saat için tasarlanan işletim sistemi iPhone'da kullanıldığında böyle görünüyor. Değişik!



Apple Watch, firmayı mağazalarının tasarımlarını yeniden gözden geçirmeye zorlayacak. Belki fotoğraftaki gibi ahşap sunum vitrinleri görebiliriz.



Bu sene Apple'ın süper boyutlarda bir iPad tanıtması bekleniyor. İnsanlar bunu "iPad Pro" veya "iPad Plus" olarak adlandırmaya başlamışlar bile.


Apple daha ince bir tasarıma sahip iPad Air 3 modelini de tanıtabilir.


 iPad Mini 4'ün bu yıl sonbaharda piyasaya çıkması bekleniyor. Daha hızlı bir işlemci ve daha kaliteli bir kameraya sahip olacak.


Muhtemelen iPhone 6S yeni eklenmiş özellikler ile birlikte gelecek fakat Apple büyük dizayn değişiklikleri için iPhone 7'yi bekleyecektir.


Apple, aynı zamanda iPhone 5 ve daha eski modeller ile aşağı yukarı aynı boyutlarda olan  4 inçlik bir ekrana sahip "iPhone 6 Mini" ile boyutuna değil işlevine bakan kullanıcılarına bir sürpriz yapacağı da beklentiler arasında.


Yeni iPhone modelleri yeni işletim sistemi demek. iOS 9 için kendinizi hazırlayın.


Apple muhtemelen OSX'in yeni bir versiyonunu da tanıtacak. Son iki tanesi Kaliforniya'nın doğal yaşam alanlarından Mavericks ve Yosemite isimlerini almıştı. Şimdi Shasta gibi bir ismin kullanılması bekleniyor.



Apple daha ince boyutlara sahip yeni bir Macbook Pro tanıtacak. İlk bakışta Macbook Air'a benzetilecek fakat çok daha güçlü olacak. Macbook Air'lara ise Apple'ın retina ekran teknolojisi eklenecek.


Geçtiğimiz yıl 27 inçlik iMac modeli inanılmaz bir görüntü kalitesine sahip oldu. iMac'in  21.5 inçlik modeli 2015 yılında aynı kaliteye ulaşacağı söylentiler arasında.


2012 yılından bu yana geliştirilmeyen Apple TV için 2015 uğurlu gelebilir.


Apple'ın 2015 yılı planları arasında HomeKit, Apple Pay ve iTunes için de büyük değişiklik planları var. 

Bakalım bunca söylentinin sonucunda Apple karşımıza neler çıkartacak. Kullanıcılarının her zaman üst seviye geliştirmeler beklemesi bazen onları hayal kırıklığına uğratabiliyor. Başarmak belki kolay ama başarılı olarak kalmak en zor işlerden biri. Şimdiden Apple'a bir kolay gelsin diyelim.

Sizin de Apple'ın 2015 yılında sunacağı yenilikler ile ilgi görüşlerinizi duymak isteriz!