Eğer bisiklet sürme işinin gençliğinizde kaldığını, bisikletle ilgili herşeyi gördüğünüzü, bildiğinizi ve yaşadığınızı düşünüyorsanız tekrar gidona sarılmanın vakti geldi diyebiliriz. Birçok yeni teknoloji piyasada yerini alıyor. Bisiklet toplulukları her geçen gün daha da artıyor ve büyüyor. Bu akımın içerisinde dünyanın ilk web bağlantılı bisiklet elciği olan smrtGRIPS Montreal merkezli Boreal Bikes'ın bisiklet dünyasına kazandırdığı bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Gidonunuzun içine yerleştirdiğiniz ve çok hafif, şarj edilebilir özellikli smrtGRIPS'i iOS ve Android cihazlarına yükleyebileceğiniz uygulama sayesinde eşleştiriyorsunuz. Gitmek istediğiniz noktaya sözlü veya görsel navigasyon yapmak yerine, dönmeniz gereken taraftaki elciği titreterek sizi uyarıyor. Büyük bisiklet park yerlerinde bisikletinizi aramakla zaman kaybetmiyor ve uygulama sayesinde hem bisikletinize ne kadar yakın olduğunuzu görebiliyor hem de bisikletinizin ses çıkarmasını sağlayarak o yöne doğru hareket edebiliyorsunuz. Bisiklet grupları ile hareket ederken, gruptan ayrı düştüğünüzde hem gruptakiler hem de siz elcik titreşimleri ile uyarılıyorsunuz. Aile ve grup sürüşleri için güzel bir çözüm olmuş. Bisikletiniz çalınırsa herhangi bir smrtGRIPS kullanıcısı farkında bile olmadan sizin çalınan bisikletinizin yanından geçtiğinde, size hemen bir uyarı mesajı ve bisikletinizin harita üzerinde konum bilgisi geliyor. Tanıtım videosunu mutlaka izleyin.

Halen indiegogo'da kampanyası devam eden smrtGRIPS hakkında ayrıntılı bilgi almak ve satın alma seçeneklerini görmek için tıklayın