"Scooter" kelimesi çoğumuz için gençlerin teknolojik bir oyuncağı ifadesini beynimizde canlandırıyor olabilir. Fakat Ninebot One bu fikri ve dogmayı kafalardan kazıyarak yeni bir anlam yüklemek istiyor. Onlar öyle bir şey yaptılar ki, scooter kelimesi artık bizim hayal bile edemeyeceğimiz bir şekle ve anlama kavuştu.

Elektrik ile çalışan, kendi kendine dengede durabilen, tek tekerlekli bu cihaz George Lucas filmlerinden fırlamış gibi. Çin'in Pekin kenti merkezli bir firmadan doğan Ninebot One, sağlam magnezyum alaşımlı gövde, kaymaz pedallar ile bir ilke imza atıyor. Peki ne kadar hızlı gidebilir? Ninebot One 17-20 km/s hıza, tek şarj ile 20-30km mesafe gidebilme özelliğine, 20 dereceye kadar olan eğimlere tırmanabilmeye söz veriyor. Sadece 12kg ağırlığa sahip olan bu yeni nesil ulaşım aracını tam şarj etmek için 1-2 saat süreye ihtiyacınız olacak. Gece ulaşımı için değişik varyasyonlarda aydınlatma seçeneklerini kullanabilir, ileri tarihte değişik renk ve aksesuar seçenekleri ile Ninebot One'ı kişiselleştirebilirsiniz.

Tanıtım videosunu izleyerek daha iyi fikir sahibi olabilir, hemen altındaki fiyat bilgisi ile belki satın bile alabilirsiniz. O zaman hop!












Ninebot One 757$