DJI eşsiz yeni tasarım oyuncağını tanıttı. (Bir oyuncak demek, aşağılamak oluyor aslında!) Yüksek teknolojili, DJI'ın en iyi teknolojisi ile üretilen Inspire 1, sınırsız 360 derece dönebilen kamerası ile daha önce görmediğiniz fotoğraflar çekmenize yardımcı oluyor. Süper hafif Inspire 1 alçalıp yükselebilen karbon fiber kolları sayesinde (video ve fotoğraf çekerken otomatik olarak yükseliyor ve inerken alçalıyor.) harika bir görüntü sabitleme ve 4K video ile 12 MP fotoğraf çekmenizi sağlıyor. Yüksek teknoloji ile üretilen bu drone görüntülü yönlendirme ile GPS'i etkin olarak kullanamadığınız kapalı alanlarda bile uçuş yapmanızı ve bir kişinin Inspire 1'i diğerinin ise fotoğraf veya video çekmesini sağlayan iki kişilik kontrole imkan tanıyor. 

Daha çok profesyonel olarak fotoğrafçılık ile uğraşanların veya havadan görüntü almaya ihtiyaç duyan diğer profesyonel meslek sahiplerinin satın aldığı DJI, bu son vuruşu ile amatörleri de kendisine çekecekmiş gibi duruyor. Bugüne kadar üretttiği bütün dronelardan edindiği tecrübe ve teknolojiyi Inspire 1'da birleştirerek büyük bir başarıya imza atan DJI bu pazarda rakiplerine büyük fark atmayı başarıyor.

Yeni Inspire 1'a ait diğer görseller ve tanıtım videosu ile can alıcı fiyatını görmek için yazının devamına zıp! please.

Peki ya, bileğinize dolayarak dilediğiniz zaman havalanıp selfie çeken bir drone sahibi olmak istermiydiniz? O zaman bu yazımızı mutlaka gözden geçirin.














    
2.899$