Hush dünyanın ilk akıllı kulak tıkacı. Dış dünyadaki bütün sesleri engellerken size sorun yaratabilecek olanları yine sizin tercihinizle duyabilmeyi seçebiliyorsunuz. Bugün piyasadaki kulak tıkaçları sesleri engelleme konusunda işlerini çok iyi yapıyor fakat sabah alarmı duyabilir miyim? telefonuma gelen önemli arama ve mesajları kaçırır mıyım? gibi beyninizi kemiren sorular o güzel sessizlik içinde sizi bunaltarak rahatça uyumanızı engelleyebilir. Bu tıkacı neden size tanıtıyoruz çünkü bu farklı. Hush kulak tıkacını kullandığınızda onu kablosuz olarak akıllı telefonunuza bağlayabilir, böylelikle sabah sizi uyandırması gereken alarmı, sizin seçtiğiniz bildirim, arama ve mesajları duyabilir, dünyadan da geri kalmamış olursunuz. Bütün bunlara ek olarak hemen uykuya dalmakta zorluk yaşıyorsanız yumuşak seslerle size yardım da ediyor. Bitmedi dostum daha bitmedi, bu küçücük şeyleri nereye koyduğumu unutur veya bir şekilde kaybedersem ne yaparım sorusuna tanıtım videosunda izleyeceğiniz çirkin gençler bir takip sistemi ekleyerek çözüm bulmuşlar. 

Mayıs 2015 tarihinden itibaren seri üretime geçilerek satışı başlanacak olan Hush şu an halen bir Kickstarter projesi olarak başarılı bir kampanya yürütüyor.

Hush kulak tıkacına ait diğer görseller ile gencecik, sivilceli ve çirkin üç ergenin neler yaptığını izlemek için yazının devamına zıp!