Her türlü telefon kılıfını gördük ama böylesi ilk kez karşımıza çıkıyor. TeknOlsun ekibi olarak biz bile bu kadarını beklemezdik. Telefonunuzla rahat video izleyin diye üretilen standlı kılıflar, ek şarj sağlayan kılıflar, su altında telefonunuzu kullanmanıza imkan sağlayan su geçirmez kılıflar, renkli, cıvıl cıvıl kılıflar gördük, görüyoruz ve kullanıyoruz. 

Akıllı telefonlarımızın son yıllarda özellikle fotoğraf kalitesinde iyileştirmeler yaptığı, kullanılan lenslerin ve fotoğraflarımıza değişik havalar katmak için kullanılan uygulamaların kalitesinin giderek geliştiği bir gerçek. Cebimizde taşıdığımız bu aletler her türlü ihtiyacımıza yetişir hale geldi. Büyük bir gerçeği atlamamak lazım tabi. Her şeyden biraz anlayan, spesifik bir konuda, mesela sadece fotoğraf çekimi konusunda özellikle bu iş için üretilmiş profesyonel makinelere yetişemez. Şimdi sıkı durun. RELONCH bu konuda büyük bir adım attı ve akıllı telefonu ne kadar gelişmiş olursa olsun fotoğraf konusunda yetersiz kaldığını düşünenlere harika bir ürün sundu.

Relonch gelişmiş fotoğraf makinelerinin özelliklerini taşıyan bir akıllı telefon kılıfı geliştirdi. Artık çektiğiniz fotoğraflar kılıfınızdaki APS-C sensöründe işlenerek telefonunuza kaydedilecek. Fotoğrafçılıkla haşır neşir olanlar harici bir sensörün ne demek olduğunu anlayacaklardır. Kılıfın üzerinde ki f/2 lens ise sizi doyurmaktan fazlasını yapacak kadar kaliteli. 

Bu kılıfı telefonunuza takarak çekeceğiniz fotoğrafların kalitesini artırmakla birlikte ilave bir şarj ünitesini de bağlamış oluyorsunuz. 

Acı gerçeği sona sakladık, ürün sadece iPhone uyumlu.

Şu an ön-sipariş ile satın alabileceğiniz Relonch Camera Case fiyatı 499$

Diğer görselleri inceleyerek ve tanıtım videosunu izleyerek aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.