Jetfoiler, deniz tutkunlarının bu yaz yeni deniz oyuncağı olabilir. Motorlu sörf tahtası ile hidrofilin birleşimi olan Jetfoiler, yeterli hıza ulaşıldığında su yüzeyinin hemen üstünde hareket etme özelliği olan farklı tasarım bir su sporu aracı.

Jetfoiler’ın çalışma sistemi ise gayet basit. İlk bindiğinizde normal bir sörf tahtası modunda olan Jetfoiler bindikten sonra geriye doğru yaslandığınızda hareket etmeye başlıyor ve yeterli hıza ulaştığında ise artık su yüzeyinin birkaç karış üzerinde dans ediyor olacaksınız. Yani, kendinizi bir nevi uçan halıya binen Alaaddin gibi hissedeceksiniz. Jefoiler’ın uzaktan kumandası ile de Jetfoiler’ın hızını kontrol edebilirsiniz.

Diğer taraftan hem hidrofil kısmının hem de sörf tahtasının üst düzey yarış botlarında ileri teknoloji ürünü materyallerden yapılması Jetfoiler’ı hafif ve ultra dayanıklı kılıyor.

Jetfoiler, halen üretim aşamasında olduğundan özellikleri hakkında fazla bilgi yok ama gelişmeleri kendi sitesinden takip edebilirsiniz. Takip ve daha fazla bilgi için tıklayın. Bu arada aşağıdaki harika videoyu da izlemeden geçmeyin!