Müziksiz bir parti mi olur? Olmaz tabii ki! Arkadaşlarla piknikte, havuz başında veya evde eğlenceli bir akşam geçirirken müziksiz ortam eksik kalır. Bose SoundLink Max hoparlör tam da bu gibi anlar için tasarlanmış, üstün ses kalitesi ve dayanıklılığı ile dikkat çeken bir Bluetooth hoparlör.

SoundLink Max, 20 saate varan etkileyici pil ömrüyle size kesintisiz müzik keyfi sunuyor. Üç adet dönüştürücü ve iki adet pasif radyatör sayesinde derin baslara sahip geniş bir stereo ses deneyimi sunuyor. Bose'un gelişmiş dijital sinyal işleme teknolojisi ise tüm müzik türlerinde kristal netliğinde ses üretimi sağlıyor.

Dayanıklılık konusunda da iddialı olan SoundLink Max, toza, suya ve paslanmaya dayanıklı sağlam bir kasaya sahip. Şık silikon kaplı çelik tasarımı hem iç mekanda hem de dış mekanda kullanım için uygun.

Snapdragon Sound ve aptX Adaptive teknolojisi ile uyumlu Android cihazlarınızda gelişmiş ses kalitesi ve sorunsuz bağlantı sağlıyor.

İster evde ister dışarıda olun, Bose SoundLink Max hoparlör olağanüstü ses performansı ve güvenilirliği ile gittiğiniz her yerde sürükleyici bir dinleme deneyimi sunuyor. Daha fazla bilgi almak için Amazon.com'u ziyaret edebilirsiniz.