Diğer yaka mikrofonlarından farklı olarak MoveMic One, doğrudan telefona kablosuz aktarım özelliğine sahip ve ayrı bir alıcıya olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Shure MOTIV uygulamaları aracılığıyla iOS veya Android cihazlara kusursuz bağlantısı, hızlı kurulum ve sorunsuz kayıt oturumları sağlayarak yaratıcıların mükemmel çekimi yakalamaya odaklanmasına olanak tanıyor.

Hareket halindeyken 24 saate kadar kayıt yapma olanağı sunan MoveMic One, kompakt taşınabilirliği üstün ses kalitesiyle birleştiriyor. Özel akustik tasarımı ve tescilli kablosuz yazılımı, yayın kalitesinde ses üretimi sağlayarak vlog'lar, röportajlar ve ortam kayıtları için onu ideal bir çözüm haline getiriyor.

IPX4 suya dayanıklılık seviyesinde kötü hava koşullarına dayanacak şekilde tasarlanan MoveMic One, her koşulda içerik oluşturmak için hazır. Daha fazla çok yönlülük için isteğe bağlı kullanabileceğiniz MoveMic Receiver, DSLR kameralar, bilgisayarlar ve üçüncü taraf mobil uygulamalar ile uyumluluk için size yardımcı olur. Hem tek kanallı (MoveMic One) hem de çift kanallı (MoveMic Two) modelleri mevcut olan bu harika yaka mikrofununu satın almak isterseniz Amazon.com'da bulabilirsiniz.