Redtail Overland, aileler düşünülerek tasarlanmış keşif seyahatine devrim niteliğinde bir yaklaşım olan Skyloft Van'ı tanıtıyor. Bu anahtar teslimi lüks minibüs, van hayatındaki alan zorluklarının üstesinden gelmek için patentli, iklim kontrollü Skyloft çatı karavanını kusursuz bir şekilde entegre ediyor. Üst katta bulunan ana yatak odası, iklim kontrollü iki uyku bölgesine, ısıtmalı kapalı ıslak banyoya, tam bir mutfağa, geniş bir yemek alanına, geniş depolama alanına ve dört güvenli oto koltuğuna sahip.

Boulder, Colorado'da titizlikle tasarlanan Skyloft Van, sağlam şebekeden bağımsız sistemlere, her türlü hava koşuluna uygun özelliklere, ısıtmalı zeminlere ve banyoya, ısıtmalı ve klimalı bir çatı katına sahip. Uçak tarzı dolaplar, geniş bir arka yemek salonu, tam mutfakta gizli bir ocak, geniş bir garaj depolama alanı, 2 inç kaldırmalı arazi süspansiyonu, koruma plakalı tam arazi lastikleri, ön ve arka arka vinçler diğer özellikleri arasında sayılabilir.

Bu olağanüstü karavan, yalnızca yenilikçi Skyloft çatı yatağı ile değil aynı zamanda ısıtmalı zeminler, el yapımı dolaplar, gizli indüksiyonlu ocak, şık ıslak banyo ve geniş arka salonun lüks bir atmosfer yarattığı iç mekanıyla da öne çıkıyor. Skyloft Van, her fırsatta ultra lüks bir deneyim sağlarken zorlu keşif gezilerinin de üstesinden gelebilmesi için tasarlandı. Daha fazla bilgi almak isterseniz Redtail Overland'in websitesini ziyaret edin.