Yeni Hoto Air Pump Pro, lastikleri arazide ve arazi dışında uygun şekilde şişirilmiş halde tutmak için kompakt bir çözüm. Önceki modele kıyasla verimliliği %85 oranında etkileyici bir şekilde artıran bu 12V pompa motoru, patlak bir otomobil lastiğini yalnızca 5 dakikada şişirebiliyor.

Hoto Air Pump Pro'un sunduğu dört yerleşik ön ayar ile tek dokunuşla kullanımın rahatlığını yaşayın: Araba Modu (2,5 bar), Motosiklet Modu (2,4 bar), Bisiklet Modu (45 psi) ve Top Modu (8 psi). KPa, psi ve bar cinsinden görüntülenen basınç okumalarında 1 psi doğrulukla profesyonel hassasiyet elde edebilirsiniz.

Üç adet 2500mAh lityum pil içeren gelişmiş pil ömrü, tek şarjla 15'e kadar az şişirilmiş lastiğin şişirilmesine olanak tanıyor. Aşırı hava basmaktan mı korkuyorsunuz? Hoto Air Pump Pro, istenilen basınca ulaşıldığında otomatik olarak durur.

Çok yönlü aksesuarların, iyileştirilmiş LED aydınlatmanın, gelişmiş havalandırmanın, yumuşak kauçuk sapın ve daha büyük lastikler için 70 cm hortum uzunluğuna sahip hızlı başlık bağlantısının keyfini çıkarın. Kompakt, taşınabilir ve verimli - Hoto Air Pump Pro, endişesiz şişirme arkadaşınız:)

Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın