Bu yenilikçi klavye, iPhone'unuza sorunsuz bir şekilde bağlanarak onu kullanışlı klavye kısayollarıyla tamamlanmış, BlackBerry benzeri genişletilmiş bir cihaza dönüştürüyor. Clicks Creator Klavye, ustalıkla iPhone'unuzun birkaç santim ötesine uzanır ve ister klasik Lightning ister iPhone 15'lerde bulunan en yeni USB-C olsun, aygıtın bağlantı noktası üzerinden zahmetsizce bağlanır. Ayrıca alt kısımda, telefonunuzu kılıfını çıkarmadan şarj etmenize olanak tanıyan ek bir bağlantı noktası bulunmaktadır.

iPhone'unuza ekstra uzunluk katsa da, bu ödün çok değerlidir; uzun e-postalar için genişletilmiş ekran alanı veya tüm belgeleri doğrudan telefonunuzdan hazırlamak gibi avantajlar sunar. Clicks Creator Klavye, ana ekrana dönmek için CMD + H veya Arama için CMD + Space gibi klavye kısayollarını sunar. İşlevselliği daha da geliştirmek için şirket, tüm bu ek özellikleri birleştirerek App Store'da Clicks Uygulamasını başlatmaya hazırlanıyor.

Clicks, fiziksel tuşları geri getirerek (akıllı telefon klavyelerinin önemli miktarda ekran alanı tüketmesinden kaynaklanan) kaybolan içeriği geri kazanmayı ve kullanıcıların kendilerini tamamen uygulamalara ve içeriğe kaptırmalarını sağlamayı amaçlıyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.