Tamamen yeni OM System Tough TG-7 Sualtı Kamerası, açık hava maceraları için mükemmel bir arkadaş. 12MP BSI CMOS sensörü ve TruePic VIII görüntü işlemcisi ile f/2 diyafram açıklığı ve 12.800'e kadar ISO sayesinde düşük ışıkta bile hem fotoğraf hem de videoda üstün performans sergiliyor. TG-7, dağları fethetmeye, vahşi doğayı keşfetmeye veya 15 metre derinliğe dalmaya hazır, sağlam yapısını koruyor.

Yeni özellikler arasında dikey video desteği, aralıklı çekim, pozlama yumuşatma ve USB-C bağlantısı yer alıyor. Çekimlerinizi 3 inç 1,04 m noktalı LCD Monitörde görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca balıkgözü/tele dönüştürücüler, su altı muhafazaları ve lens koruma filtreleri gibi 17 aksesuarla da uyumludur.

Suya (15m), toza, darbeye (2,1m) ve ezilmeye (100kg-kuvvet) dayanıklı tasarımıyla zorlu koşullara dayanabilir. Mikroskobik dünyayı keşfedin veya gece gökyüzünü yakalayın. OM System Tough TG-7, tüm dış mekan çalışmalarınız için güvenilir ortağınızdır. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.