"Slim Chance", Outside Van'ın yeni macera karavanı. Bu çarpıcı yapı, profesyonel kiteboardcu Ewan Jaspan ve Naish USA ile yapılan bir işbirliğinin eseri ve açık hava meraklılarına hitap ediyor. En yeni Sprinter şasisi üzerine inşa edilmiş olup heyecan verici bir özellik kombinasyonu sunuyor. Bu sağlam van tasarımı, gelişmiş arazi yetenekleri için Agile Off Roads RIP (Sürüş İyileştirme Paketi) kitini içeriyor. İkincil bir alternatör ve 140W güneş paneli ile şarj edilen 960 Ah lityum iyon akü sistemine sahip.

L-track ve MOLLE panelleri, dişli planörler ve Yakima Skybox çatı havuzuyla depolama ve düzenleme çocuk oyuncağı. Milwaukee elektrikli aletleri ekipman montajı için hazır. Mini mutfakta indüksiyonlu ocak, buzdolabı ve geniş depolama alanı mevcut. Çekme kancasına bağlanan açık hava duşu kolaylık sağlıyor.

İçeride Murphy yatağı, eğlence seçenekleri ve iyi donanımlı bir mini mutfak ile çok yönlü bir yerleşim düzeni bulacaksınız. Minibüsün uyarlanabilir tasarımı onu kiteboardcular ve açık hava sporları meraklıları için mükemmel kılıyor. "Slim Chance" bir konsept olsa da, 6.000 milden biraz fazla yol kat etmiş durumda ve 308.000 $ fiyatla satışa sunuluyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın