LOKI Expedition, lüks yaşamı nihai sağlamlıkla birleştiren bir arazi kampçısı olan Falcon X-Serisi ile glamping'i yeni zirvelere taşıdı. Falcon Serisinin başarısını temel alan bu karavan, eşsiz konfor ve çok yönlülük sağlarken aşırı sert hava koşullarına da dayanacak şekilde tasarlanmış.

Falcon X-Serisi, her ikisi de ayrıntılara büyük özen gösterilerek ve üst düzey kaliteyle tasarlanmış, 2,5 metre ve 4,5 metre yaşam alanları olmak üzere iki boyut seçeneğiyle sunuluyor. Karavan, bir Ram 5500 veya Ford F-550 Super Duty 4x4 kamyonete monte edilebilir ve hızı, direksiyonu, freni ve yol girdilerini saniyede 1000 kez kontrol ederek üstün kullanım ve sürüş kalitesi sağlayan Liquid Spring Smart Suspension System (Sıvı Yaylı Akıllı Süspansiyon Sistemi) teknolojisine sahip.

Önceki modele kıyasla daha büyük su depoları, geliştirilmiş pil kapasitesi, ek uyku alanları ve tamamen kapalı duş ve tuvalet iyileştirmeleri yapılmış olan Falcon X Serisi, her şeyi bir üst seviyeye taşıyor. Karavan, ağır hizmet yalıtımı ve yüksek kaliteli malzemeleri sayesinde dört mevsimin üstesinden gelecek şekilde üretilmiş ve bu da onu zorlu koşullara hiç çekinmeden sürebileceğiniz anlamına geliyor. 

Geniş iç mekanda altı kişiye kadar konforlu bir şekilde konaklanabilir. Merkezi teleskopik masaya sahip U şeklinde bir deri banket, ahşap dolaplar ve kuvars tezgahlar içeren iyi donanımlı bir mini mutfak, ıslak banyo ve bir bütük yatak ve isteğe bağlı kuş tüyü yatak içeren bir uyku alanı başarılı bir şekilde iç kısma konumlandırılmış.

Falcon X-Serisi, tüm maceralarınız için bol miktarda enerji sağlayan, 900-Ah lityum-iyon batarya, 4000-wattlık bir invertör ve şarj cihazı ve 1420-watt'a kadar güneş enerjisi içeren sofistike bir elektrik sistemine sahip. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.