Insta360 GO 3, aksiyon kameralarını tamamen yeni bir seviyeye taşıyor. Bu kompakt ve hafif kamera, yalnızca 35g ağırlığında ve bu da onu inanılmaz derecede taşınabilir kılıyor. Eller serbest POV özelliği ile benzersiz açılardan çarpıcı 2,7K videoları zahmetsizce çekebilirsiniz. İster dağ bisikletine biniyor, ister seyahat ediyor veya evcil hayvanınızın maceralarını çekiyor olun, Insta360 GO 3 sizin yanınızda.

Insta360 GO 3'ün göze çarpan özelliklerinden biri, çok yönlü manyetik tasarımı. Mıknatıslı Sarkıt ve Easy Clip gibi aksesuarlarla onu her yere monte edebilir ve sonsuz yaratıcı olasılıkları keşfedebilirsiniz. Kamera, 170 dakikalık olağanüstü bir pil ömrü, çevrilebilen dokunmatik ekran, uzaktan kumanda, canlı önizleme ve hem kamera hem de bölme için kusursuz manyetik montaj sunan çok işlevli bir Action Pod ile birlikte geliyor.

Kameranın kendisindeki geliştirmeler, Insta360'ın ünlü "FlowState" video sabitlemesinin keyfini çıkarmanıza izin veren 2,7K'da gelişmiş video çözünürlüğüne sahip kayıtlar yapabilmenizi sağlıyor. İkinci bir mikrofonun eklenmesi ses kalitesini artırırken, artık 5 metreye kadar su geçirmezlik sertifikasına da sahip olduğunu da ekleyelim. Action Pod ise su sıçramasına karşı korumalı.

İşleri daha da iyi hale getirmek için Insta360'ın yapay zeka destekli düzenleme paketi, çekimlerinizden büyüleyici ve önemli anlar yaratmada oldukça yardımcı oluyor. Hatta seçtiğiniz arka plan müziğini kliplerinizle otomatik olarak eşleştirerek düzenleme sürecini çocuk oyuncağı haline getirebiliyor. Kutu içeriğinde; GO 3 kamera, Action Pod, Magnet Pendant, Easy Clip, Pivot Stand ve Lens Guard'ı bulacaksınız. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.