Specialized Turbo Tero X e-bisikletleri sıradan e-bisikletlere hiç benzemiyor. Sizi şehrin sokaklarının ötesinde bir maceraya çıkarmak ve vahşi doğayı güç ve rahatlıkla keşfetmenizi sağlamak için tasarlandılar. Turbo Tero X, donanımınızı taşımak için tam süspansiyona ve geniş saklama alanına sahiptir, bu da onu her yere götürebileceğiniz ve her şeye sahip mükemmel bir araç haline getiriyor.

Levo'da da kullanılan Specialized Full Power 2.2 motor, sizi haritanın ötesine taşıyacak kusursuz bir performans sunar. 90 Nm'ye kadar tork sağlar ve uzun süreli pedal yardımı sağlayan 710 Wh pil ile eşleştirilmiştir. MasterMind ekranlı Turbo İşletim Sistemi, güç çıkış seviyelerini tercihinize göre özelleştirmenize ve maksimum menzile ve sürüş süresine ulaştığınızdan emin olmak için yerleşik menzil tahmincisini izlemenize olanak tanır. Mission Control uygulaması aynı zamanda kolay, kablosuz güncellemelere izin vererek bisikletinizin her zaman güncel kalmasını sağlar.

Turbo Tero X'in akıcı performansı sadece motoruyla sınırlı değil. Geniş ön ve arka süspansiyona, dünyaca ünlü Ground Control lastiklerine ve engebeli arazide gezinmeyi kolaylaştıran bir sele direğine sahip. Ayrıca entegre bir Lezyne Super HB ön ışık ve her türlü görüş koşulunda sürüş yapabilmenizi sağlayan fren lambası işlevine sahip Lezyne Fender Alert arka ışık ile birlikte geliyor.

Specialized Turbo Tero X çok yönlüdür ve yan çanta raylarına sahip entegre arka selesi ile 20 kg'a kadar macera ekipmanını taşıyabilir. Ayrıca, 10 kg'a kadar ek bisiklet depolama alanı taşıyabilen bir ön sele de bulunuyor. Bisiklet, 27,5”/27,5” ön ve arka tekerlek kombinasyonuna sahip S boyutu ve kefal düzeni olarak da bilinen 29”/27,5” kombinasyonuna sahip diğer tüm boyutlar ile farklı boyutlarda mevcut.

Sizi haritanın ötesine taşıyacak ve vahşi doğayı güç ve rahatlıkla keşfetmenizi sağlayacak bir bisiklet arıyorsanız, Specialized Turbo Tero X elektrikli bisikletler tam size göre. Güçlü motoru, akıcı performansı ve geniş depolama alanı ile kolayca yeni maceralara atılabilir ve unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz. Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.