Tüm taşıma ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir bisiklet arıyorsanız, Specialized Globe Haul ST Cargo e-Bike'tan başkasına bakmayın. Güçlü 700w arka göbek motoruyla bu bisiklet, sizi ve yükünüzü en yüksek hızda dik yokuşlara kolayca çıkarabilir. 772 Wh'lik bir pille, 100 km'ye varan menzile ve en büyük görevlerin üstesinden gelmek için yeterli enerjiye sahip olacaksınız.

Specialized Globe Haul ST ayrıca, yaklaşık 4'5 inçten 6'4 inç'e kadar olan sürücülere uyan benzersiz, tek boyutlu bir çerçeveye sahip. Teleskopik sele direği 13 inçten fazla ayarlanabilirliğe sahip ve gövdesi, hemen hemen her sürücüye rahatlık sağlamak için neredeyse 6 inç uzayabilir.

20 inç çapındaki tekerlekler, daha iyi stabilite için ağırlığın zemine yakın seviyede tutulmasına yardımcı olur. Ekstra geniş 3,5” Carless Whisper lastikleri, her arazide konfor ve çekiş sağlar ve üstün düz koruma için 3 katlı bir yapıya sahip.

Ama hepsi bu kadar değil. Specialized Globe Haul ST, kutudan MIK uyumlu arka raf, tam kapsamlı çamurluklar, entegre ışıklar ve bir orta sehpa ile her türlü göreve hazır olarak çıkıyor. Ek aksesuar montaj noktaları ve eksiksiz bir Globe ekipmanı seti ile sürüşünüzü özel ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilirsiniz.

Specialized Globe Haul ST ayrıca sürüşünüzden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlayan eksiksiz bir dizi teknik özelliklere de sahip. Dövme alaşım kol, alaşım aynakol dişlisi muhafazası ve 160 mm aynakol seti ile bu bisikletin her seferinde güvenilir performans sunacağına güvenebilirsiniz.

Kısacası, Specialized Globe Haul ST Cargo E-Bike, nihai taşıma makinesidir diyebiliriz. İster şehir içinde ayak işlerini yürütüyor olun, ister işe gidip geliyor olun, ister sadece yavaş bir gezintiye çıkıyor olun, bu bisiklet, iki tekerlek üzerinde zamanınızı en iyi şekilde değerlendirmek için ihtiyacınız olan her şeye sahip. Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.