2024 Toyota Grand Highlander dünya prömiyerini Chicago Otomobil Fuarı'nda yaptı ve otomobil üreticisinin SUV serisine en son eklenen modeli sergilendi. Toyota Grand Highlander, üç sıranın hepsinde iç konfora öncelik verecek şekilde tasarlandı ve üç güç aktarma seçeneği ile sunuluyor:

Toyota'nın karbon nötr yaklaşımının bir parçası olarak, Grand Highlander Hibrit ve Hibrit MAX araçları, "Beyond Zero" geçen bir serinin parçasıdır. On hibrit, iki plug-in hibrit, yeni bZ4X akülü elektrikli araç ve Mirai'nin sıfır emisyonlu hidrojen yakıt hücresi teknolojisi ile Toyota, müşterilerinin yaşam tarzlarına uyan yüksek verimli ve sıfır emisyonlu çözümler bulmaya kendini adamış. 2024 Grand Highlander, tamamen yeni Prius'tan sonra yeni "Beyond Zero" rozetini takan ikinci Toyota aracı olacak.

TNGA-K platformu üzerine inşa edilen Toyota Grand Highlander, geniş bir bagaj alanı sunuyor ve standart 12,3 inç multimedya ekranına odaklanan kontroller ve kabin boyunca çeşitli saklama alanları ile yolculuğunuz için tamamen işlevsel hale getirilmiş. Toyota Grand Highlander, 13 bardak tutucu ve yedi adet USB-C şarj bağlantı noktası ile donatılmış. Diğer özellikler arasında ise ısıtmalı direksiyon simidi, elektrikli katlanır aynalar, ısıtmalı ve havalandırmalı ön ve ikinci sıra koltuklar ve eller serbest elektrikli kumanda yer alıyor.

Üç aktarma organı seçeneği de, yol ve arazi kabiliyeti için üç Sürüş Modu (Spor, Eko, Normal) ve Üç Modlu (Çamur ve Kum, Kaya ve Toprak, Kar) Çoklu Arazi Seçimi ile birlikte geliyor. Hybrid MAX aktarma organı, Grand HighlanderToyota'nın şimdiye kadar ürettiği en güçlü orta boy SUV yapıyor ve etkileyici performans ve verimlilik sunuyor.

Calty Design Studios tarafından tasarlanan ve Princeton, Indiana'da üretilen 2024 Grand Highlander'ın fiyatı ve satış tarihi bu yaz sonunda açıklanacak. Toyota Grand Highlander, orta boy bir SUV'de konfor, çok yönlülük ve elektrik enerjisine geçiş arayan aileler için nihai seçenek olmaya hazırlanıyor. Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.