Lenovo Yoga Book 9i, kolayca sınıflandırılamayan yapılamayan bir cihaz. "Bir olasılıklar kitabı" olarak tanımlanan Yoga Book 9i, özellikle görsel olarak dikkat çekici iki 13 inç 2.8K OLED ekrana sahip olması nedeniyle sizin istediğiniz şekilde şekillendirilebilir. Bu cihazı, standart bir laptop olarak kullanabileceğiniz gibi Bluetooth klavyesini çıkararak bir tablete de dönüştürebilirsiniz. Bu benzersiz kurulum, uzaktan çalışanlardan tutun yaratıcı profesyonellere kadar herkese mükemmel bir seçenek olabilir.

Yoga Book 9i, folio stand, Active Pen ve klavye ile birlikte geliyor. Bu nedenle bu ürünleri ayrı ayrı almanıza gerek yok. 13. nesil Intel Core i7 işlemci ile güçlendirilen bu yeni sürüm oldukça güçlü. Ayrıca, Intel Iris X grafik kartı ve Dolby Atmos uyumlu Bowers & Wilkins hoparlörleri ile donatılmış. Bu nedenle oyuncular ve film meraklıları için de uygun. Depolama alanı, tam bir terabayta kadar artırılabilir, böylece dosyalarınız ve programlarınız için yeterli alan sağlar.

Yoga Book 9i'nin en öne çıkan özelliği, çift ekranlı yapısı. Bu sayede, yan yana okuma / not alma gibi geniş bir kullanım alanına olanak tanıyor ve eklenen Bluetooth klavyesi ile geleneksel laptop kullanımına kadar uzanan bir yelpaze sunuyor. OLED ekran, harika görüntüler ve canlı renkler sağlar, bu nedenle grafik tasarımcılar ve fotoğrafçılar gibi yaratıcı profesyoneller için de oldukça ideal.

Lenovo Yoga Book 9i, Haziran ayından itibaren $2,099'dan başlayan fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Çok yönlü, güçlü ve özelliklerle dolu bir lüks cihaz arayan herkes için harika bir seçenek. Eğer yeni bir cihaz almayı düşünüyorsanız, Yoga Book 9i'yi mutlaka değerlendirilmeye almalısınız. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.