Ryvid Anthem elektrikli motosiklet gerçekten güzel bir makine. Bu motosiklet, California merkezli start-up olan Ryvid tarafından piyasaya sürülen ilk ürün ve gerçekten özelleştirilmiş bir tasarıma sahip.

Ryvid Anthem, sallama kolunun içinde tamamen kapalı bir motora ve 4,3 kWh'lık değiştirilebilir bataryaya sahip. Bu bataryayı tam şarj ettiğinizde 120 km mesafe kat edebilecek kapasiteye sahip oluyorsunuz. Motosikletin toplam ağırlığı da sadece 108 kg, yani çok hafif bir yapıya sahip. Paslanmaz çelik bir çerçeveye sahip olan motosiklet, CEO'su Dong Tran'ın havacılık sektöründeki deneyiminden yararlanarak eşsiz bir tasarım ile karşımıza çıkıyor.

Bu elektrikli motosiklet ayrıca yolculuklarınız sırasında rahat bir sürüş deneyimi de sunuyor. 4,9 inçlik TFT ekranı, sürüş sırasında gerekli bilgileri sunarken, Ergo-Easy oturak da rahat bir 30-34 inç oturma yüksekliği sunuyor. Ön ve arka amortisörler sayesinde yol bozukluklarından etkilenmeden rahatça seyahat edebilirken, ön ve arka disk frenler sayesinde de emniyetli bir şekilde yolculuk yapabiliyorsunuz.

Sonuç olarak, güçlü bir elektrik motoru, uzun menzil ve konforlu bir sürüş deneyimi sunan Ryvid Anthem elektrikli motosiklet özellikleriyle dikkat çekiyor. Aynı zamanda estetik olarak da oldukça başarılı. Eğer elektrikli motosikletler arasından birini seçmeyi düşünüyorsanız, Ryvid Anthem'ı mutlaka dikkate almalısınız. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın. Aşağıdaki videoyu da izlemeden geçmeyin.