Üretimine başlanmasının üzerinden 30 yıl geçmiş olsa bile Renault 4 birçok kişi tarafından hala beğenilmeye devam ediyor. Genç nesiller arasında bile 4L Trophy yarışına büyük ölçüde destek verildiğini gözlemliyoruz. Bu yıl Paris Motor Show'da Renault'nun bir sürprizi olarak görücüye çıkarılan Renault 4EVER Trophy, Renault 5'ten sonra elektrik gücü kullanan şirketin ikinci klasik modeli oluyor.

4L Trophy rallisinin 25. yıldönümünü anmak maksadıyla tanıtılan Renault 4EVER Trophy, bu zorlu ve çekişmeli maceraya oldukça hazır ve iddialı görünüyor. Tamamen elektrikli B segmenti SUV'sinin önünü açan bu harika aracın tasarımı; kaslı bir dış cephe, selefi ile stilistik benzerlikler ve nefis retro izler taşıyor. Kaput, tampon ve belirgin şekilde açılı arka kısım sayesinde kolayca tanınabilen bir siluete sahip. Çamurluk davlumbazlarını tamamen saran çıplak yan taraflar ve kanatlar, dairesel Matrix LED farlara sahip hassas bir şekilde yontulmuş aydınlatmalı ızgara ile zarif bir kontrast oluşturuyor. Aslında orijinal otomobilin temel özelliklerinin restore edildiğini söylemek mümkün. 

Karbon portbagajda bir stepne, arkada bir kürek ve kurtarma paletleri, macenta renginin sıkça kullanıldığı Gunmetal Silver Alüminyum gövde, iyi bir yerden yükseklik değeri, 19 inç jantlar, devasa gövde koruyucuları ve akü Renault 4EVER Trophy'nin arazi karakterini vurgulayan özellikleri. Zorlu araziler için tasarlanmış bu yakışıklı SUV hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın