Logitech, özellikle Mac için optimize edilmiş ilk mekanik klavyesini piyasaya sürdü. Logitech MX Mechanical Mini for Mac, Mac düzenine sahip düşük profilli mekanik tuşlara, sessiz dokunsal anahtarlara, akıllı aydınlatmaya ve üst düzey his ve performansa sahip. Arka aydınlatma efektlerini seçebilir, fonksiyon tuşlarının işlevlerini değiştirebilir ve uygulamaya özel profiller atayabilirsiniz. 

Mekanik Dokunsal Sessiz anahtarlar, hassas geri bildirim, reaktif tuş sıfırlama ve akıcı bir yazma deneyimi için hissettiğiniz ancak zar zor duyduğunuz tatmin edici bir dokunsal darbeye sahiptir.

Arkadan aydınlatmalı tuşlar, elleriniz kablosuz klavyeye yaklaştığı anda aydınlanır ve değişen aydınlatma koşullarına göre otomatik olarak ayarlanır.

Bu harika kablosuz klavye her ne kadar Mac özellinde üretilmiş olsa da iOS, iPadOS, macOS, Windows, Android, Chrome OS ve Linux gibi birçok işletim sistemi ile uyumlu olarak çalışabiliyor. Aynı anda üç adede kadar ayrı cihaza bağlanabilirsiniz, böylece cihazlarınız arasında hızla geçiş yapabilir ve üretkenliğinizi en üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Bir USB-C kablosuyla şarj edebileceğiniz Logitech MX Mechanical Mini for Mac, tam şarjla 15 güne kadar veya arka aydınlatma kapalıyken 10 aya kadar açık kalabilir. Beyaz ve gri renklerde tercih edilebiliyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.