Outdoor aktiviteleriyle başa çıkmak için donatılmış, tüy gibi hafif bir arazi aracı olan etkileyici Dacia MANIFESTO konsepti tanıtıldı. Sürekli dört tekerlekten çekiş, açık iç mekan, tıknaz tekerlekler, artırılmış sürüş yüksekliği ve geri dönüştürülmüş malzemeden yapılmış sert bir plastik gövde gibi özelliklere sahip. Kaput üzerinde; bir ışık çubuğu, güçlü bir vinç ve bir el feneri olarak kullanılabilen tek bir far bulunuyor. İhtiyacınız olduğunda aracın bataryasını kolayca çıkararak taşınabilir bir güç kaynağı olarak kullanabiliyorsunuz. Delinmez, patlamaz lastikler, uyku tulumu olarak kullanabilmeniz için kolayca çıkarılabilen koltuk kılıfları ve isteğe bağlı olarak bir çalışma tezgahı veya masaya dönüştürülebilen, gömme depolamalı bir arka alana sahip. 

Yolcular aynı anda hem doğaya yakın olabilir  hemde akıllı telefonlarında sunulan hizmetlerle bağlantıda kalabilirler. Dacia'nın basit, etkili ve ekonomik Bring-Your-Own-Device (Kendi Cihazını Getir) yaklaşımı, akıllı telefonunuzu kontrol paneline tam olarak entegre etmeyi mümkün kılıyor. Bu sistem, markanın birçok modelinde zaten mevcut ve gelecekte daha da gelişeceğini düşünüyoruz.

Dacia MANIFESTO konsepti, gelecekteki modellere eklenebilecek başka yenilikler de sunuyor. YouClip, çeşitli eşyalarınızı ve aksesuarlarınızı güvenli bir şekilde sabitleyerek kullanabilmeniz için geliştirilmiş çok basit bir sistem. Portbagaj ve taşıyıcı çubuklar çeşitli konfigürasyonlara dönüşebildiğinden her türlü yükü taşıyabilirsiniz.

Dacia MANIFESTO konsepti su geçirmez yani dilediğiniz kadar çamura bulanıp sonrasında aracınızın içini de dışını da tazyikli su ile korkmadan yıkayabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.