Tour de France'in başlamasıyla birlikte, dünyanın her yerinden bisiklet şirketleri yeni modellerini gün yüzüne çıkarmaya başladı. Trek, yalnızca hız ve çevikliğin sınırlarını zorlama konusundaki istekliliğiyle değil, aynı zamanda bisikletlerini kendi garajlarımızda istememizi sağlayan şık tasarımlarla yapma konusundaki istekliliğiyle de yıllar içinde hayran kitlesini artıran bir markadır. Özellikle konu 2003 yılında çıkış yapan Madone ise.

Trek'in racing serisindeki en son yükseltmesi, önceki modelini saatte 60 saniye veya 19W ile geçerek, şimdiye kadarki en hızlısı olduğu söylenen yedinci nesil Madone SLR modelidir. Wisconsin merkezli şirket, size daha yumuşak bir sürüş sağlamak, yoldaki tümseklerin üzerinizdeki etkisini en aza indirmek, aerodinamiği iyileştirmek ve genel olarak daha hafif bir araçtan faydalanmanız için 6. nesil bisikletlerindeki IsoSpeed'ini geliştirerek yepyeni bir IsoFlow teknolojisiyle iddiasını ikiye katlıyor. 

Detaya girdikçe yapılan geliştirmeler çok gizemli ve teknik hale geliyor, ancak kokpitten kadroya kadar her yönün daha konforlu ve hızlı bir sürüş için tasarlandığını bilin. Diğer artılar arasında yeni Kamm kuyruk borusu şekilleri, aero-optimize edilmiş bir gövde tasarımı, SRAM Red eTap AXS aktarma organları ve 800 Serisi OCLV Karbon laminat ile birlikte daha hafif bir toplam ağırlık yer alıyor.

Bir dizi renk seçeneği ile hem standart hem de eTap versiyonlarında mevcut olan Madone SLR Gen 7 bisikletleri 8.000 ila 13.200 dolar arasında değişen fiyat etiketlerine sahip. Daha fazla bilgi almak isterseniz Trek'in web sitesini ziyaret edebilirsiniz.