Devasa (gerçekten devasa) bir jumbo jetin içinde yer alan Sky Hotel Concept, hava yolculuğunu yeni zirvelere taşıyor. Bu uçan tatil beldesinde 5.000 konuk kapasiteli odalar bulunuyor. Lüks bir okyanus gezisinden bekleyeceğiniz her şeyi ve daha fazlasını bu uçan otelde bulabilirsiniz. Alışveriş merkezleri, yüzme havuzları, restoranlar, tiyatrolar, oyun salonları ve spor merkezleri ile tamamlanan ana eğlence güvertesi, doğal ışığın girmesini sağlayan bir cam tavanın altına konumlandırılmış. Uçağın kuyruk kısmının üzerinde bulunan disk benzeri bir gözlem evi, gökyüzünün 360 derecelik manzarasını izleme imkanı sunarken, uçağın her iki tarafında bulunan üç adet balkon, bu olağan dışı hava yolculuğu deneyimi tam olarak yaşayabilmeniz için ek bakış açıları sağlıyor. 

Bir fosil yakıt canavarı gibi görünse de aslında durum tam olarak öyle değil. 20 adet elektrik motorunu küçük bir nükleer reaktör kullanarak temiz nükleer enerjiyle çalıştıracak olan hava oteli böylece hiç yakıt ikmali yapmadan neredeyse 7 yıl boyunca havada kalabiliyor.

Acil bir durum olmadığı sürece, otel ziyaretçilerinin ihtiyaç duydukları ikmal maddeleri bu kocaman hava oteline standart yolcu uçakları ile ulaştırılıyor.

Sky Hotel Concept'in yaratıcısı Hashem Al-Ghaili'nin diğer çalışmalarına da göz atmak isterseniz buraya tıklayın. Aşağıdaki videoyu izlemeden geçerseniz pişman olur, ortamlarda ayıplanırsınız. Bizden söylemesi.