Birçoğumuz hayatımızı yollarda yaşamanın hayalini kurmuşuzdur. Aslında, uzaktan çalışma piyasasının her zamankinden daha fazla talep edilmesiyle, gezici olarak hayatımızı idame etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Durum böyle olsa da hayatınızın tümünü bir karavanda geçirmek için neredeyse yerleşik yaşamdaki tüm konforu bulabileceğiniz büyük A sınıfı karavanların erişilebilirliği oldukça sınırlıdır. Daha küçük C sınıfı karavanlar ise, yollarının tam zamanlı bir sakini olmak için ihtiyacınız olan her şeye gerçekten sahip değiller.

Bu durumu değiştirmek isteyen WanderBOX, A sınıfının lüks ve olanaklarından hiçbirini kaybetmeden şehirden ayrılmanıza izin veren C sınıfı Outpost 35 off-road karavanını satışa sundu. Medeniyetten uzakta uzun süre kalabilmeniz için yapılmış olan WanderBOX, şaşırtıcı derecede genişleyen zemin planı ile aradığınız konforu size sunuyor. Üç güç kaynağından yararlanan şirketin ilk karavanı Outpost 35, yaklaşık 720 litre dizel yakıt ve 757 litre tatlı su bulunduruyor. 2800 W güneş enerjisi kapasitesi ile rakiplerinin neredeyse iki katı 24.000 Wh lityum bataryaları şarj edebiliyor.

Bir ofis bölümü, bir büyük boy yatak, geniş bir mutfak, yemek alanı ve hatta bir çamaşır makinesi ve kurutma makinesi ile inşa edilmiş olan WanderBOX, ne kadar süre şehirden uzaklaşırsanız uzaklşaın, hem yolda hem de konaklama esnasında ihtiyaç duyacağınız her şeye sahip.

Outpost 35 off-road karavana ilk baktığınızda, aracın alçak tavanları olmasaydı gerçek bir apartman dairesi gibi göründüğünü rahatlıkla söyleyebilirdiniz. Giriş seviyesi modellerinin 399.000 dolardan başladığını gördüğümüz WanderBOX karavanların en üst donanımda almak istediğinizde ise ödemeniz gereken miktar 1 milyon doların üzerine çıkıyor.

Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.