GoPro, yaratıcılara kendi dikkat çekici filmlerini yapma fırsatı sunuyor. Aksiyon kamerası üreticisi, yeni HERO10 Black Creator Edition'ın piyasaya sürülmesiyle, yayıncılar ve vlogger'lar için film kalitesinde kalite vaat ediyor.

GoPro'nun Hero10 aksiyon kamerası, piyasaya sürülmesinden bu yana pazarın en iyilerinden biri olarak (tam olarak doğru olmasa da) lanse edildi. Bununla birlikte, bu yeni model, güçlü Işık Modu ve tam bir gün boyunca dayanabilen ve ek güç sağlayan yepyeni bir ekipman olan Volta Battery Grip ile çıtayı biraz daha yükseltiyor. Volta Grip'in ek güç sağlayabilmesinin yanında, görüntüler arasında yumuşak geçişler yapma fırsatı veren yerleşik bir ayaklı tripod ile de donatılmış.

Çekim kalitesi ile ilgili konuşacak olursak, Hero10 Black Creator Edition, 60FPS'de 5.3K'ya veya 120FPS'de 4K'ya kadar kristal netliğinde bir kalitede çekim yapabilmenizi ve videolarınızı en modern televizyonlarda bile sorunsuz bir şekilde izleyebilmenizi sağlıyor. GoPro'nun bu yeni sürümünün bir diğer etkileyici yeteneği, Emmy ödüllü HyperSmooth 4.0 stabilizasyonu sunması. Bu özelliği “Hollywood senin ellerinde” sloganı ile tanıtması oldukça adil bir yaklaşım olacaktır, çünkü bunu gerçekten hak ediyor.

İçerik oluşturucular, GoPro gibi büyük bir üreticinin bu özellik ve yeteneklerle yeni bir ürün geliştirmesinden oldukça mutluluk duyacaklardır. İster bir YouTuber, ister bir Twitch yayıncısı olun, GoPro Hero10 Creator Edition, 532 $'dan başlayan fiyatlarla içerik oluşturma çalışmalarınızı desteklemek ve geliştirmek için şimdi hazır. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.