Cadillac'ın itibarı ve imajı 120 yıllık tarihi boyunca önemli ölçüde değişmiş olsa da, muazzam lüks anlayışı şirketi tanımlayan önemli bir özellik olmuştur. Otomotiv sektöründeki lüks anlayışı geleneksel olarak peluş koltuklar, birinci sınıf malzemeler ve süslemeler ile ferah iç mekanlar anlamına gelse de, otomotiv teknolojisi alanında meydana gelen atılımlar yeni bir lüks otomobil kavramını ortaya çıkardı.

Premium otomobil alanında ön planda kalmayı hedefleyen Cadillac, geleceği için bir temel oluşturmak maksadıyla otonom sürüş teknolojisine sahip yepyeni bir otomobil olan konsept “InnerSpace”in tanıtımını gerçekleştirdi. 

Cadillac'ın LYRIQ modelinden teknolojik olarak çok daha gelişmiş bir elektrikli otomobili temsil eden InnerSpace, tam panoramik cam tavanı ve delicesine alçak ve aerodinamik fütürist tasarımı ile ultra şık bir modern zaman konsept otomobilini andırıyor. Amerikan markası Cadillac'ın imzası olan büyük boy ızgara, tek parça sürücü ve yolcu koltuğu düzenini, ön camın bulunduğu yerde 180 derecelik görüş alanı sunan akıllı bir LED ekran göze çarpan ilk detaylar.

Cadillac'ın otonom 'InnerSpace' konseptini üretime sokmak pek bir acelesi olmamasına rağmen, araç yine de otonom otomobillerin geleneksel otomobillerden daha çok tekerlekli lüks otel odalarına benzeyeceği konusunda gelecekle ilgili fikir veriyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz