Razer'ın oyun tutkunları arasındaki önemi neredeyse rakipsiz, çünkü oyuncular diğer ürünlerde göz alıcı RGB aydınlatmasından yeterince tatmin olmuyor. Oyun dünyası yavaş yavaş mobil kullanıcı kitlesine doğru kaymaya başlayınca, Güney Kaliforniya merkezli Razer, monitör, klavye ve farenizde gösterdikleri özenin aynısını mobil cihazlarınız için de sağlamak maksadıyla kolları sıvamış. Razer'in kısa süre önce tanıttığı ve Phone Cooler Chroma olarak adlandırılan bu fan, sevdğiniz RGB aydınlatmayı her zaman yanınızda bulundurmanızı sağlayacak.

Phone Cooler Chroma'nın dinamik 7 kanatlı fanının yetenekleri, imza niteliğindeki ışık şovundan bile daha etkileyici. 6.500 RPM kapasitesiyle, yaz aylarında yüksek sıcaklık koşullarında bile endişelenmenize gerek kalmadan oyununuza devam edebileceksiniz. Güçlü olmasına rağmen, 30 desibel gürültü değeri sayesinde işini sessizce hallediyor. Her açıdan modern standartlara uyan Razer Phone Cooler Chroma, yeni iPhone'larla kullanım için MagSafe uyumlu olarak tasarlanmış. Alternatif olarak, manyetik bağlantı yapamadığınız telefonunuz için ayarlanabilir bir tutamak ve ayrıca USB-C ile şarj edebilme özellikleri de unutulmamış.

Bir oyun tutkunu için makul fiyat etiketine sahip olan fütürist Razer Phone Cooler Chroma, bu tatil sezonunda her hevesli oyuncunun yüzünü bir Noel ağacı gibi aydınlatacak. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.

Diğer telefon soğutucu fan modellerini incelemek isterseniz de buraya tıklayın.





Diğer telefon soğutucu fan modellerini incelemek isterseniz de buraya tıklayın.