Bazılarımız saf bir outdoor tutkunu olup doğa ile iç içeyken insanoğlunun icat ettiği hiçbir şeye ihtiyaç duymasa da benim gibi birçok outdoor tutkunu insanoğlu icadı temel şeylere ihtiyaç duyuyor, bunların en başında ise elektrik ihtiyacı duyan küçük ama hayat kurtaran cihazlar. Bu tip cihazların enerji ihtiyacını karşılamak için “powerbank” olarak adlandırdığımız taşınabilir güç kaynakları akla gelen ilk çözüm olsa da son dönemde özellikle outdoor tutkunlarına hitap eden güneş enerjisi ile şarj olan taşınabilir güç kaynakları dikkat çekiyor.

Bir Kickstarter projesi olan Soul Solar Scroll da dikkatleri üzerine fazlası ile toplayan yeni nesil bir güç kaynağı. Portatif, kompakt yapısı ve güneş enerjisi ile şarj olması sayesinde her türlü outdoor macerasının üstünden gelmeniz için tasarlanmış Soul Solar Scroll, askeri malzemelerde kullanılan üst düzey materyalden üretilen ve entegre bir bataryaya sahip rulo şeklinde paneli ile medeniyetten uzaktayken şarj ihtiyacı duyan cihazlarınızı şarj etmek için mükemmel bir buluş. 5.400 mAh’lik bataryası ve hızlı şarj USB portu ile mobil cihazlarınızı, fenerinizi, “GoPro”nuzu hızlı bir şekilde şarj edebilen Soul Solar Scroll’u hareket halindeyken sırt çantanızın üzerine serip güneş enerji ile şarj edebilir veya herhangi bir elektrik kaynağını bulduğunuzda USB portundan şarj edebilirsiniz.

Outdoor tutkunlarının ilgisini fazlası ile çekeceğini düşündüğüm ve sadece 300 gram ağırlığında olan ve Soul Solar Scroll için 115$’dan başlayan fiyatlarla ön sipariş vermek ve detaylı bilgi almak için buraya tıklayın ve aşağıdaki videoyu izlemeden geçmeyin.

[post_ads]