Gökyüzünü, yıldızları, ayı incelemek bazıları için vazgeçilmez bir hobidir. Tabii bu aktivite için gerekli olan şey ise bir teleskop. Takdir edersiniz ki teleskop herkesin elinin altında olan bir alet olmadığı gibi olsa bile her yere rahatlıkla götüremeyeceğiniz bir cihaz. Stellina Akıllı Teleskop (Stellina Smart Telescope) astronomi tutkunları için özel olarak geliştirilmiş ve klasik bir teleskobun yukarıda bahsettiğim sorunlarını ortadan kaldıran yeni nesil bir teleskop.

Hemen hemen her şeyin akıllısının çıktığı dünyamıza ayak uyduran Stellina Akıllı Teleskobu, akıllı telefonunuza, tabletinize veya bilgisayarınıza bağlayabiliyorsunuz. Bağladıktan sonra, teleskobun merceğinden ne görüyorsanız anlık olarak sosyal medyada paylaşabilir veya cihazlarınıza kaydedebilirsiniz. Bu güzel özelliğinin yanında Stellina, GPS ve robotik teknolojisini kullanarak daha önceden favori listenize kaydettiğiniz yıldızlara veya herhangi başka bir cisme otomatik olarak yönlenerek sizi büyük bir zaman kaybından kurtarıyor.

Kompakt ve hafif tasarımı ile dilediğiniz yere rahatlıkla götürebileceğiniz Stellina Akıllı Teleskobun fiyatı 2999$. Detaylı bilgi için buraya tıklayabilir ve aşağıdaki videoya bir göz atabilirsiniz.
[post_ads]