Elektrikli bisikletler ülkemizde olmasa da dünyada hızlı bir şekilde yayılıyor. Bu yeni nesil bisikletlerin ortaya çıkışının ana sebebi ise insanoğlunu özellikle kalabalık şehirlerde bir yerden bir yere yormadan götürmek. Danimarkalı birkaç girişimci tarafından tasarlanan Strøm City Elektrikli Bisiklet de elektrikli bisiklet furyasına en son katılan bisikletlerden. Ama Strøm City farklı özellikleri ile diğer elektrikli bisikletlerden öne çıkan bir elektrikli bisiklet.

Kadrosunun içine saklanmış ve dilediğiniz zamanda şarj etmek için kolaylıkla çıkarabileceğiniz bir bataryaya sahip olan Strøm City, bir elektrikli bisiklet de şimdiye kadar görebileceğiniz en güçlü (350W), en sessiz motorla birlikte en hafif alüminyum kadro mevcut.

7 vitesli Shimano vites sistemi sayesinde dilerseniz normal bir bisiklet olarak da kullanılabilen Strøm City’de ayrıca arka ve önde entegre far, bir adet USB portu, hızınızı, kalan batarya gibi değerleri takip edebileceğiniz ekran bulunuyor.

Strøm City’nin güçlü motoru ile saatte 32 km gibi bir maksimumum hıza ulaşabilirken bataryası tam dolu iken 80 km gibi epey uzun bir mesafe kat edebilirsiniz.

Üç farklı renk seçeneği ile IndieGoGo üzerinden ön siparişe açılan Strøm City Elektrikli Bisikletin en güzel yanlarından birisi ise ön sipariş fiyatı. Strøm City Elektrikli Bisiklete sadece 799$’lık bir ön sipariş fiyatı ile sahip olabilirsiniz. Detaylı bilgi almak ve ön sipariş vermek için lütfen tıklayın.