Güneş enerjisi ile şarj olabilme özelliği ile Bluetooth hoparlör piyasasına farklı bir soluk getiren Solarbox Bluetooth Hoparlörü geçen hafta tanıtmıştık. Şimdi ise SolarBox’ın küçük kardeşi SolarBox Mini ile karşınızdayız. Tıpkı abisi gibi outdoor özellikli olan SolarBox Mini her türlü darbeye, toza, havaya dayanıklı olmakla birlikte SolarBox Mini’de IPX6 su geçirmezlik sertifikası mevcut.

Güneşin altında ne kadar süre şarj ederseniz o kadar süre müzik keyfine sahip olacağınız SolarBox Mini’yi tam olarak şarj ettiğinizde ise 20 saat boyunca kesintisiz müzik keyfi sürebilirsiniz. Bu arada cebinize sığacak kadar küçük olan SolarBox Mini ufak tefek görünümünden beklenmeyecek kadar yüksek bir ses çıkışına sahip.

Dünyanın en dayanıklı Bluetooth hoparlörü diye tanıtımı yapılan SolarBox Mini Outdoor Hoparlör (İnanmazsanız aşağıdaki videoyu izleyin) henüz tanıtım aşamasında olan bir IndieGoGo projesi ve yakın zamanda bütçelemeye açılacak. SolarBox Mini’ye 25$’lık avantajlı ön sipariş fiyatı ile sahip olmak için lütfen tıklayın.