Son dönemde oldukça revaçta olan Bluetooth hoparlörlerin outdoor bir ortamda kullanılması söz konusu olduğunda su geçirmez, toz geçirmez, dayanıklı olması yanında uzun pil ömrüne sahip olması aranılan özellikler arasında. Ne yazık ki piyasadaki birçok outdoor tarzı Bluetooth hoparlör istenilen ilk üç özelliği karşılamakla beraber uzun pil ömrüne sahip değiller. Outdoor tutkunlarının bu ihtiyacından ortaya çıkarak tasarlanan SolarBox Outdoor Hoparlör güneş enerjisi ile şarj olabilme özelliği ile piyasadaki outdoor hoparlörlerden bir adım önde.

Su geçirmez (IPX-5) ve toz geçirmez olmakla birlikte her türlü outdoor koşula, darbelere dayanıklı olan SolarBox’ı güneşin altında sadece 10 dakika şarj ettiğinizde 30 dakikalık bir müzik keyfine sahip olacaksınız. SolarBox’ı tamamen şarj ettiğinizde ise 60 saat boyunca kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz.

Güneş enerjisi ile şarj olabilme gibi mükemmel bir özelliğe sahip olan SolarBox’ı küçük bir yapıya sahip olması sayesinde bir karabina veya kanca vasıtasıyla çantanıza, bisikletine, motosikletinize, bir ağaç dalına veya çadıra rahatlıkla takıp müziğin keyfini dibine kadar yaşayabilirsiniz.

LED aydınlatmanın da mevcut olduğu güneş enerjisi ile şarj olabilen SolarBox Outdoor Hoparlör hakkında detaylı bilgi almak ve 59$’lık fiyatıyla ön sipariş vermek için lütfen buraya tıklayın.