Aksiyon kameraları, dronlar, dijital fotoğraf makineleri ve buna benzer cihazlardan elde edilen kayıtları laptop, tablet benzeri bir cihaza ihtiyaç duymadan depolama ve düzenleme fikrinden ortaya çıkan Gnarbox, şimdi yenilenmiş ve gelişmiş özelliklere sahip yeni versiyonu Gnarbox 2.0 ile karşımızda.

Gnarbox 2.0, ilk versiyonunda olduğu gibi, elde ettiğiniz kayıtları kolaylıkla yedeklemenizi sağlayarak hepsini türüne, zamanına ve kaydın yapıldığı yere göre sınıflandırıyor. Bunun yanında, Gnarbox 2.0 sahip olduğu bütünleşik işletim sistemi sayesinde kayıtlarınız üzerinde, bilgisayarınıza aktarmadan, anlık olarak düzenleme işlemine imkân veriyor. USB portundan saniyede 500MB, SD kart yuvasından saniyede 100MB içerik aktarımını dokunmatik OLED ekranından tek bir dokunuşla başlatabileceğiniz Gnarbox 2.0, bu inanılmaz derecede hızlı aktarım değerleriyle özellikle düzenli olarak 4K görüntü kalitesinde kayıt çekenler için mükemmel bir portatif yedekleme ve düzenleme cihazı. (Gnarbox’ın ilk versiyonunda USB’den aktarım hızının dakikada 4 Gb olduğunu hatırlatalım).

Her anlarını ölümsüzleştirmek isteyen aksiyon, drone tutkunları ve fotoğraf tutkunlarına hitap etmesi nedeniyle darbelere karşı oldukça dayanıklı olan Gnarbox 2.0, aynı zamanda  toz geçirmez ve IP67 su geçirmezlik derecesine sahip.

Bir Kickstarter projesi olan Gnarbox 2.0 çoktan hedeflediği bütçeyi geçmiş durumda ve 299$’lık fiyatıyla ön sipariş için hazır. Satın alma ve detaylı bilgi için lütfen tıklayın.