Gnarbox aksiyon kameraları, dronlar, dijital fotoğraf makinelerindeki kayıtları kolayca depolayıp yedeğini almak ve düzenlemek için mükemmel bir cihaz. 128 GB hafızaya sahip Gnarbox’a kayıtlarınıza dakikada 4GB hızla aktardıktan sonra Gnarbox otomatik olarak kayıtlarınızı zamana, türe, kaydın yapıldığı yere göre organize bir şekilde sınıflandırıyor.

Bu aşamadan sonra telefonunuza yükleyeceğiniz Gnarbox uygulaması sayesinde Gnarbox’a kablosuz olarak bağlanabilir ve 4K, RAW kayıtlarınız dâhil bütün kayıtlarınızı anlık olarak düzenleyebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

USB3, microSD ve SD girişleri sayesinde aklınıza gelebilecek hemen hemen her türlü cihazı bağlayabileceğiniz Gnarbox, 4000mAh bataryası ile tek bir şarjla 4 ila 6 saat arasında kullanım imkânı tanıyor.

Darbeye ve toza karşı dayanıklı olması yanında küçük ebatlara sahip olması nedeniyle oldukça portatif olan Gnarbox özellikle drone Kullanıcıları, fotoğrafçılıkla uğraşanlar ve aksiyon kameraları ile eşsiz anları ölümsüzleştirmekten hoşlananların oldukça ilgisini çekeceği kesin.

Başarıya ulaşmış bir kickstarter projesi olan Gnarbox’ın amazon satış fiyatı 299,99$. Satın almak için lütfen buraya tıklayın
[post_ads]