Bir kamp kurulduğunda ilk yapılması gereken şey ateş yakmaktır. Ateş birçok şeye yarar. Yemek pişirirsin, ısınırsın, etrafında toplanıp muhabbet edersin, biri gitar çalar dinlersin ve daha birçok şey. Ateş yakmak ise öyle herkesin harcı değildir, herkes yakamaz. Hele bir de rüzgârlı havada bir çakmak veya kibrite muhtaç olduysanız vay halinize. İşte sizi bu hallerden kurtaracak ve ateş yakmakta ustayım diyenlerin bile işini kolaylaştıracak şey Soto Cep Pürmüzü (Soto Pocket Torch).

Soto Cep Pürmüzü’nün çalışma prensibi ise çok basit ve ucuz. Herhangi bir market veya büfeden 2-3₺’ye alabileceğiniz dikdörtgen şeklindeki normal bir çakmağı Soto Cep Pürmüzü’nün içine yerleştirdikten sonra pürmüzün düğmesine basıyorsunuz ve alın size ısısı 1300°C’ye ulaşabilen ve rüzgârdan etkilenmeyen bir alev. Soto Cep Pürmüzü içine yerleştirilen çakmağın kullanım ömrünün % 60 daha fazla olması ise diğer bir güzel ayrıntı.

Ateş yakmayı kabus olmaktan kurtaran bu güzel icadın fiyatı ise yaptığı işe göre oldukça ucuz. Bu tür outdoor malzemeleri sevenler için ise harika ve bütçe dostu bir hediye seçeneği olabilir. Satın almak isterseniz tıklayın.