1932 yılından beri başta doğa yürüyüşçüleri, avcılar, askeri personel ve emniyet görevlileri olmak üzere birçok farklı alanda Gore-Tex astarlı ve vibram tabanlı üst düzey kaliteye ve dayanıklılığa sahip botlar üreten Danner, yeni serisi Skyridge ile önce gözlerimiz sonra da ayaklarımızı hoş edecek.

Klasik Danner botlarının modern bir yaklaşımla sunulduğu Skyridge serisi botlar ilk bakışta mükemmel görünümüyle gönlümüzü çeliyor. Tabii mükemmel olan sadece görünüm değil. Skyridge, Danner ailesinin bir üyesi olarak uzun süre kullanımlarda ayağınızı rahatlatan Otrholite ayak yatak kısmı ve üst düzey destek ve yastıklama sağlayan EVA orta tabanı ile bir Danner bottan beklenen neyse onu yerine getiriyor.

Diğer yandan sert ve ıslak koşullara dayanıklı olmasını sağlayan özellikleri ile Danner Skyridge serisi botlar günlük hayatta ve diğer outdoor maceralarınız için bir numaralı seçenek.

Danner Skyridge serisi yürüyüş botları (Danner Skyridge Hiking Boots), 104,99$’dan başlayan fiyatlarla ve üç farklı renk seçeneği ile satın almak isterseniz tıklayın.