Bugatti’nin kurucusu Ettore Bugatti’nin oğlu Jean Bugatti tarafından il olarak 1934 yılında yaratılan ve daha sonra Atlantic ve Atalante versiyonları da çıkan Bugatti Type 57 o yıllarda birçok otomobil üreticisine ilham kaynağı olmayı başarmıştı. Aradan yıllar geçti, milenyuma girdik ve Type 57’nin başarısını hatırlayan konsept tasarımcı Arthur B. Nustas, Type 57’yi daha modern ve fütürist bir tasarımla görücüye çıkardı.

Tasarımcısı tarafından Type 57 T Concept adı verilen yeni Type 57 fütürist hatları ile sanki Bruce Wayne’in oyuncaklarından birini andırıyor. Araca dış kısımdan bakınca geçmiş ve geleceğin mükemmel bir şekilde dengelendiği lüks hatlar hemen dikkatimizi çekiyor. İç kısma geçtiğimizde ise birinci kalite deri ile döşenmiş koltuklar, metal dokunuşlar ve lüks modern detaylar dikkatimizi çekiyor.

Ne yazık ki bu kadar güzel detayına arasında size bir kötü haberim var, Bugatti Type 57 T şu an sadece bir konsept. Bugatti tarafından gerçeğe dönüştürülmesi dileğiyle şimdilik hoşça kalın. 
[post_ads]