Volvo, bir marka olarak güvenli bir araba seçimi olarak bilinir. Belki de bu yanlış markalaşma sonucunda sürekli en mükemmel otomobili üretmek zorunda kalma gibi bir baskının altında eziliyor da olabilirler. Ve şimdi, bütün bu piyasa ve marka imajı baskısı altında çıkan ilginç başka bir teklif var. Yeni 2019 Volvo V60.

Öncelikle, Volvo'nun station wagon modellerindeki bu yeni üründe, daha temiz ve daha geniş bir duruşun yanı sıra, daha önceki nesillerden oldukça şık tasarım izleri olduğunu görebiliyoruz. Ancak bu arabayı özel kılan şeylerin çoğu kaputun altında bulunuyor. Evet, alışık olduğumuz benzinli ve dizel seçenekler var, ancak iki adet plug-in hibrid güç aktarımı versiyonu kafaları biraz karıştıracak gibi. En iyi kombinasyonu yaptığınızda tam 390 beygir gücü elde ediyorsunuz.

Tüm bu güçlerle mükemmel bir uyum içinde olan 2019 Volvo V60, otomatik fren sistemi, yüksek teknoloji ürünü sürücü yardımı ve Apple CarPlay'den Android Auto'ya kadar çok çeşitli eğlence özellikleriyle donatılmış olarak geliyor. Henüz fiyatlar hakkında bir bilgi yok. 2019 Volvo V60'ın bu yılın ilerleyen zamanlarında piyasaya çıkmasını bekleyebilirsiniz. Görselleri ve tanıtım videosunu incelemeden geçmeyin.