Yorucu aktivitelerle uğraşırken en önemli hususlardan bir tanesi vücudun su ihtiyacını karşılamaktır. Aksi takdirde önemli sağlık problemleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Diğer taraftan yorucu aktivite ve su ihtiyacı denilince ilk akla gelen sıcak ortamlarda yapılan aktiviteler olsa da dağcılık kayak ve bunun gibi soğuk havalarda yapılan aktivitelerde de vücudumuzun suya ihtiyacı vardır. Tabii sıkı fıkı giyinmişken elinizde su şişesi ile dolaşmak zor ve aynı zamanda saçma olabilir.

Neyse ki, bu durumun farkına vararak kendine bir ödev çıkaran kış sporları uzmanı 686, GLCR HydraStash Montu (686 GLCR HydraStash Jacket) ile yardımımıza koştu.

Su geçirmez dış kısım, bol miktarda cep, üst düzey havalandırma gibi bir kayak montundan bekleyebileceğiniz bütün özellikleri bulabileceğiniz bu montta ekstra olarak 0.75 litrelik bir su torbası bulunuyor. Ceketin alt arka kısmına sizi saracak ve asla rahatsız etmeyecek şekilde yerleştirilen bu su torbasından besleyici tüpü sayesinde susuzluğunu anında giderebilirsiniz. Su torbasını kullanmak istemediğiniz zaman ise kolaylıkla monttan ayırabilirsiniz.

Özellikle kış sporları tutkunlarının dikkatinden kaçmayacak 686 GLCR HydraStash Mont hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayın.
[post_ads]