Custom motosiklet işinin özünde farklı bir şeyler ortaya koymak yatar. Tabii yeniden inşa edilen motosikletin farklı olması yetmez, aynı zamanda göz alıcılığıyla motosiklet sevdalılarını mest etmesi gerekir. South Garage Moto tarafından bir BMW R Ninet üzerine inşa edilen ve Hera Project farklılığıyla ve göz alıcılığıyla her motosiklet tutkununun hayal ettiği bir custom.

Bir sanat eseri niteliğine sahip olacak şekilde inşa edilen Hera Project’i son haline getirmek için atölye ilk olarak donör BMW R Ninet üzerindeki bütün fazlalıklardan kurtulmuş ve sadece temel parçaları bırakmış. Sökülüp atılan parçaların yerine ilk önce el yapımı deri selenin monte edildiği göz alıcı güzellikte tek parça alüminyum gövde takılmış. Yeni titanyum twin egzoz, yeni süspansiyonlar, yeni alüminyum çatal, elciklere bütünleşik sinyaller ve son olarak hem off-road koşullara hem de asfalta uygun Metzeler dual sport lastikler ise eşsiz alüminyum gövdeye eşlik etmesi için Hera Project’in inşasında kullanılmış diğer parçalar.

Hera Project gerçekten farklılık yaratan ve göz alıcı bir custom motosiklet. Görsellere bakınca bana hak vereceğinize eminim!

[post_ads]