Geçen yıl sizlere tanıtımını yaptığımız ve VHF dalgalarını kullanarak, akıllı telefonunuz ile arkadaşlarınıza yazılı mesaj ve konumunuzu ücretsiz olarak gönderebileceğiniz goTenna'yı tanıtmıştık. Bu günlerde yine bir model olan goTenna Mesh ile karşımıza çıkan ekip, ekledikleri yeni yetenekler ve yeni tasarım ile outdoor tutkunlarını tekrar etkilemeyi başardı. 

Biliyorsunuz, en iyi telefona, en iyi operatöre ve hatta en yüksek hızda internet bağlantısına sahip olsanız da her şey umduğunuz gibi gitmeyebilir. Telefonunuzun çekmediği bir çok yerde bulunmak zorunda kalmış olabilirsiniz. İletişimin nefes almak kadar önemli olduğu şu günlerde bu tarz durumlar çok sinir bozucu olabilir. goTenna'nın hangi modelini alırsanız alın her an her yerde arkadaşlarınızla ücretsiz olarak mesajlaşmanız mümkün. Tabi teknik olarak arkadaşlarınızın da goTenna'nın herhangi bir modeline sahip olması gerekiyor. Akıllı telefonunuza bluetooth aracılığıyla bağlanan goTenna, cihazı kullanan diğer arkadaşlarınız ile kolayca ve ücretsiz ulaşabilmenizi sağlıyor. Sistem her goTenna ürününü röle olarak kullanabildiğinden teknik olarak gerekli şartlar sağlandığında dünyanın diğer ucuyla bile mesajlaşabilirsiniz. Uçtan uca şifrelenmiş ve kendi akıllı telefonunuz dışında hiçbir merkezde depolanamayan veriler sayesinde güvenle iletişim kurabilirsiniz.

Özellikle arama-kurtarma görevleri ve doğal afetlerden sonra yardım çağırmak için kullanabileceğiniz düşündüğümüz goTenna, 24 saatlik batarya süresi, su geçirmez, hafif ve sağlam yapısı ile doğanın en derin köşelerine ayak basmayı alışkanlık haline getirmiş cesur maceracılar için de olmazsa olmaz bir cihaz. Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın







[post_ads]