Şehir içi ulaşım aracınızın tarzınıza da uygun olmasını istemez misiniz? Karbon fiber kadrosu ile ultra hafif bir yapıya sahip olan Minimal Bike, seksi siyahı ve etkileyici tasarımı ile hem yol arkadaşınız hem de stilinizi tamamlayan en güzel aksesuarınız olmaya aday. 

Harika görünümüne ilave olarak sadece 6,7kg ağırlığı ve mükemmel cross-over sürüş deneyimi ile hiç çekinmeden dilediğiniz yolda veya yol dışında ilerleyebilirsiniz. Tamam belki dağ bayır gezmek biraz saçma olur ama şehir içindeki bozuk yollar veya kaldırımlarda korkusuzca bisikletinizin keyfini çıkarabilirsiniz. 146cm uzunluğu Minimal Bike bulunmaz bir kompaktlık kazandırmış. Fakat bu boyutu sizi aldatmasın. Sürüş izlenimi standart boyutlardaki bir bisikletten farksız. Minimal Bike'ın karbon fiber kadrosu yoldan gelen titreşimin büyük bir bölümünü emerek size muazzam bir kullanım zevki verebiliyor.

Gerek taşıma ve park kolaylığı, gerekse stil sahibi görünümü ile kullanıcısını kesinlikle memnun edecek, ödenen her kuruşa değecek özelliklere sahip Minimal Bike'ın satış fiyatı opsiyonel bazı özellikler eklenebildiği için 2,750€ ila 3,000€ arasında değişiyor. Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın.
[post_ads]