Bildiğiniz gibi Bose kendi sektöründeki belki de en iyi gürültü-engelleme teknolojisine sahip kulaklıkları üretiyor. Bose işte bu başarısını uyku sorunu yaşayanların yararına kullanmaya karar verdi ve ortaya tek kelimeyle mükemmel diyebileceğimiz gürültü-engelleme teknolojisine sahip Bose Uyku Kulaklıkları (Bose Noise-Masking SleepBuds) ortaya çıktı.

İstenmeyen sesi izole ederek kulağınıza ulaşmanızı engelleyen Bose Uyku Kulaklıkları özellikle uzun yolculuklarda etraftan gelen sesler nedeniyle uyumakta zorlanan veya geceleyin en küçük seste bile uyananlar için geliştirilmiş en son teknoloji bir ürün.

Aynı zamanda şarj aleti görevi de gören özel bir kutuya sahip Bose Uyku Kulaklıklarını telefonunuza indirebileceğiniz uygulaması vasıtasıyla da yönetebiliyorsunuz (Ses düzeyi ayarlama, alarm kurma vs.).

Üç farklı boyut seçeneğiyle satışa sunulan Bose Uyku Kulaklıkları, IndieGoGo üzerinde hedefinin dokuz katı fon toplamış bir proje ve şu an satış için hazır. 249$’lık fiyatıyla sipariş vermek ve kulaklıklar hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın.
[post_ads]