Sırt çantanız ne kadar kaliteli ve ergonomik olursa olsun eğer yükünüz ağır ise uzun doğa yürüyüşlerinde veya turlarınızda ciddi ağrılara ve yorgunluğa sebep olacaktır. HipStar'ın geliştirdiği yenilikçi seyahat çantası bütün maceraarınızda yükünüzü düşünmeden dilediğiniz yere gitmenize yardımcı olacak şekilde tasarlanmış. Zekice tasarlanmış ve belinize takarak kullanabileceğiniz harnesi ile elleriniz serbest olarak adeta uçar gibi gidecek, sadece çevrenize odaklanarak gezinizin tadını çıkarabileceksiniz.

Oldukça büyük tekerlekleri ve dahili amortisörü ile koşu esnasında dahi sizi üzmez bir yapıya sahip. Tekerleklerinin büyük olması sizi korkutmasın. Her koşulda sizi yormadan ilerleyebilmesi bu özelliği ile gerçekleşiyor. Uzun kolları, koşu yaparken bile ayaklarınızın çantaya çarpmasını ve sizi rahatsız etmesini engelliyor.

HipStar'ı sadece birkaç adımda bir sırt çantasına dönüştürerek tırmanış veya su geçişi gibi aktivitelerde de kullanabilirsiniz. Kendinizi uzun yürüyüşlerden alamıyor fakat sırt ağrılarınızdan da nefret ediyorsanız bu koca tekerlekli HipStar seyahat çantası (römork mu desek?) tam size göre. Kickstarter'da fon toplama peşinde olan HipStar'a erken sipariş ile avantajlı fiyatlarla sahip olmak isterseniz tıklayın. Tanıtım videosunu ve görselleri incelemeden geçmeyin.
[post_ads]