Başlık biraz iddialı oldu farkındayım. Ama bugüne kadar daha hızlısına denk gelmedim. Gulas Pi1’in çıkabildiği maksimum hız saatte 85 km.

Son dönemde piyasaya çıkan elektrikli bisiklet ve elektrikli motosikletler birbirine çok benzemeye başladı. Daha doğrusu elektrikli bisikletler motosiklete benzemeye başladı. Gulas Pi1’in sitesindeki tanımında da “two wheeler” gibi çok genel bir terim kullanılmış. Yani adamlar kendileri bile ürüne bisiklet demekte tereddüt etmişler.

Bir bisiklet gibi pedalı bulunan Gulas Pi1’in bir motosikletten farklı olarak bir gaz pedalı ya da gaz kolu bulunmuyor. Ürünün pedalı bir çeşit jeneratöre bağlı. Pedal çevirmeniz motora gaz vermeniz anlamına geliyor. Pedal çevirme hızı arttıkça pedalla doğrudan bağlı olmayan arka tekerleğin dönüş hızı da artıyor.

İki farklı batarya seçeneği olan Gulas Pi1’in tek şarjla, 6,5 kWh Modeli Pi1 6.5 bataryası ile 100-150 km. mesafe gidilebilirken 10.0 kWh Model Pi1 10.0 bataryası ile 160-240 km. mesafe gidilebiliyor.

Gulas Pi1 pedal çevirerek bisiklet sürdüğünü düşünüp tatmin olacaklar için tasarlanmış fantezik bir ürün. Satış fiyatı batarya seçeneğine göre 20.000-30.000€ arasında değişen ürünle ilgili ilave bilgi için tıklayınız.
[post_ads]