Piyasaya son günlerde hemen her gün bir elektrikli bisiklet modeli çıkıyor. Hepsi birbirinden farklı tasarıma sahip olmakla birlikte hepsinin ortak bir noktası var, hemen ilk bakışta fark edilebilen bataryaları. Elbike Elektrikli Bisiklet ise klasik bisikletlere benzeyen ve kullanmaya başlamadan önce kesinlikle elektrikli sınıfına giren bir bisiklet olduğunu anlamayacağınız bir elektrikli bisiklet.

Görülebilir bir bataryaya sahip birçok elektrikli bisiklet modelinin aksine Elbike’ın bataryası kadrosunun içinde saklı ve tek bir şarjla 80 km mesafe yapabilme imkânı tanıyor. Elbike’ın elektrikli motoru ise ön tekerleğe entegre bir şekilde. Bu 350 Watt’lık motor ile saatte 25 km hız yapabilirsiniz.

Small, Medium ve Large olmak üzere üç farklı kadro boyu seçeneği bulunan Elbike’ın en güzel yanlarından birisi ise istediğiniz zaman klasik bir bisiklet gibi kullanabiliyor olmanız. Ayrıca gidon üzerinde mevcut hızınızı gösteren bir ekranı da bulunan Elbike’ın motorunun, altı farklı güç seviyesi mevcut. Altı farklı seviyeden birini seçerek size uygun olan hızı ayarlayabilirsiniz.

Deri sele ve elciklere sahip Elbike alüminyum bir yapıya sahip olması nedeniyle sadece 15 kg ki, bu Elbike’ı emsallerine göre daha hafif bir bisiklet durumuna getiriyor.

Bir IndieGoGo projesi olan Elbike Elektrikli Bisikleti 200’den fazla renk seçeneğiyle 1099€ fiyatıyla ön sipariş verebilirsiniz. Detaylı bilgi ve ön sipariş için tıklayın.
[post_ads]